Αρχική » Πληροφορίες Αποστολής
Πληροφορίες Αποστολής
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στον συνεργάτη - ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατά την παραγγελία του, με μέσα της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, κατόπιν επικοινωνίας με αυτήν.
  • Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται είτε δωρεάν, είτε με χρέωση ανάλογα την συμφωνία που θα προηγηθεί κατά την τηλεφωνική  επικοινωνία πελάτη εταιρείας.
  • Η παράδοση των προϊόντων έχει οριστεί να γίνει εντός επτά (7) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την αποφυγή προβλημάτων σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μία παραγγελία θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με εμάς στο τηλέφωνο +30-2104839579 εντός 24ωρών από τη στιγμή που γίνετε η αγορά σας! Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Σε περίπτωση που η παραγγελίας σας βρίσκετε στο στάδιο της αποστολής, επιβαρύνεστε και με όποια έξοδα έγιναν για αυτήν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια καλή κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Τέλος τα προϊόντα που αγοράσατε από τους συνεργάτες  μας θα πρέπει να έρθουν πίσω απαραβίαστα και φυσικά με δικά σας έξοδα!